I Abbateggio finns flera boendealternativ
Vi brukar rekommendera två ställen till vänner och bekanta när våra egna bäddar inte räcker till.
Casa Giumentina

Våra nyvunna vänner Mariangela och Enzio driver ett trevligt B&B och de är mycket engagerande personer med god kunskap om regionen och de pratar god engelska.
Stället är ursprungligen ett gammalt stenhus som restaurerats mycket smakfullt och det är hög standard på rummen och med trevliga uteplatser som bjuder på underbar utsikt. Det är beläget i Majella Nationalpark, ca 2 km från kyrkan Madonna dell`Elcina i Abbateggio.
Casa Giumentina erbjuder gratis tillgång till mountainbikes.
På www.casagiumentina.it
kan du hitta mer, klicka på knappen nedan.
Borgo Majella di Di Marco Antonio

Borgo Majella (bilderna till höger), ett så kallat ”Turismo Rurale in Abruzzo” på sluttningen av norra Majella Nationalpark, drivs av familjen Di Marco i Abbateggio och erbjuder flera lägenheter (1-4 personer per lägenhet) i rustik och ombonad miljö med tillhörande pool.
Poolen (8x12m), belägen i omedelbar närhet till huvudbyggnaden men i höjd strax ovan husnocken, ger möjlighet till lek och svalka och en vidunderlig utsikt över landskapet.
Familjen Di Marco har inte någon egen hemsida än så länge men vi förmedlar gärna kontakt alternativt att ni skickar mail ( på italienska eller franska) till a.dimarco@virgilio.it.
På Borgo Majella, som ligger ca 1,5 km från kyrkan Madonna dell`Elcina, erbjuds också mountainbikes.
Du ser mer på www.terrediabbateggio.it.
Klicka på knappen nedan, på fliken ”ospitalita” hittar du bilder och information om Borgo Majella.